HVEM STÅR BAG?

Mit navn er David og jeg er indehaver af Filosofisk Praksis. 


Jeg har altid haft filosofien tæt inde på livet og elsker at åbne nye filosofiske rum op sammen med andre. I mine øjne tilbyder filosofien et rum, en række værktøjer og en grundlæggende livsindstilling, som vi mennesker har godt af at opsøge. Ikke kun fordi filosofien kan lære os at leve med større selvindsigt og integritet, men fordi det at filosofere over livets store og små spørgsmål åbner verden op. 


Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og japansk fra Københavns Universitet, hvor jeg specialiserede mig i fænomenologi og bevidsthedsfilosofi ved Center for Subjektivitetsforskning (CFS). Afsættet for min filosofiske praksis ligger derfor også i den asiatiske filosofi (primært kinesisk, japansk og indisk filosofi) kombineret med europæisk filosofi og bevidsthedsforskning. 

Igennem flere år har jeg arbejdet med udsatte og omsorgssvigtede børn og unge inden for det specialpædagogiske og socialpsykiatriske område. Til daglig er jeg tilknyttet som ungekonsulent i Egedal kommune og nonprofitorganisationen Rum for Undren, hvor jeg fungerer som faglig konsulent og underviser. 


Siden 2019 har jeg været formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis og jeg er derfor også involveret i arrangementer, hvor de mange andre dygtige filosofiske praktikere rundt om i Danmark kommer og deler deres erfaringer. 


Du kan læse mere om mit arbejde og aktiviteter på de følgende sider - du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål.


Kontakt: 

david@filosofiskpraksis.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

VIDEO & INTERVIEWS

"Handler livet kun om at være lykkelig?"


Debatoplæg på Sindets Dag om mine erfaringer med at lade unge nå frem til deres egne svar på livets store spørgsmål. 


Arrangeret af Landsforeningen SIND.

"Hvad er filosofi med børn?"


Forelæsning på Ss. Cyril & Methodius Universitet i Skopje.

(for Rum for Undren).


Arrangeret af Philosophical Film Festival.
FILOSOFISK PRAKSIS

Ryesgade 57, 2100 København Ø


KONTAKT
Tlf: 30 14 06 11

info@filosofiskpraksis.dk
© Filosofisk Praksis 2019-2020